Zangschool Almere

"Just don't give up what you really want to do.

Where there is love and inspiration

I don't think you can go wrong"                  - Ella Fitzgerald

Zanglessen - auditiecoaching- podiumprojecten - workshops- jazzkoor

Zanglessen:

In de lessen werken we bijvoorbeeld aan zangtechniek en gehoortraining, improvisatie, tekstinterpretatie en podiumpresentatie/ruimtegebruik. Het maakt niet uit op welk niveau je in stapt. Als jij nieuwsgierig bent je zangstem (verder) te ontdekken en ontwikkelen zijn deze zanglessen voor jou de juiste keus! Ook als je al langer zingt en misschien net die hoge noot niet haalt. Jij bent het uitgangspunt en we werken met de muziek die jou aan spreekt. Je neemt songs mee die je graag zingt en we werken met diverse soorten begeleiding en een zanginstallatie. Daarnaast wordt je begeleid op de piano zodat je ook leert samen spelen en anticiperen. Je organiseert zelf je songs in een map en je leert je toonsoort te bepalen. Natuurlijk wordt je ook uitgedaagd andere songs uit te proberen dan die je gewend was om te doen.Zanglessen duren een half uur per week. 

NIEUW: VOCAL GROUP sessies

Wat is leuker dan zingen? SAMEN zingen. VOCAL GROUP sessies van Zangschool Almere gaan per 1 september weer van start.

We werken in mooie jazz- en blues standards aan timing, pitch en koorbalans en maken samen arrangementen. Het plezier staat voorop. Enige koorervaring is een pré maar geen eis. Je inzet en wekelijkse aanwezigheid zijn wel belangrijk. Als je ook privé lessen volgt bij Zangschool Almere krijg je 50 % korting op het tarief van 30 euro/maand.

Auditiecoaching:

Deze lessen zijn bedoeld om jou in het traject naar je auditie (voor een productie of opleiding bijvoorbeeld) te helpen beslagen ten ijs te komen.

Workshops gastdocenten:

Wanneer je zanglessen volgt bij Zangschool Almere mag je extra voordelig gebruik maken van de overige faciliteiten die de school biedt. Regelmatig worden er workshops aangeboden die worden verzorgt door gastdocenten. Podium presentatie, een introductie tot de laxvox, yoga voor zangers.Met deze workshops kan je nóg meer kennis op doen en je zelf breed ontwikkelen.

Podiumprojecten:

Natuurlijk wil je wat je geleerd hebt ook delen met publiek en podium ervaring op doen.Samen spelen en zingen met andere leerlingen.Daarvoor organiseert Zangschool Almere leuke podium projecten waar je als leerling van Zangschool Almere aan mee kan doen.